.

Masterclass: Impliciet meten

De zin en onzin van onbewust gegevens verzamelen

Impliciet meten is hot! Met diverse methoden trachten steeds meer onderzoekers op zoek te Frieslandgaan naar antwoorden zonder daar direct naar te vragen. Met neurotools als Facial Coding, ValueFlow en Eyetracking zijn wij daar al jaren mee bezig, maar ook nieuwe methoden als Implicit Association Testing (IAT) en Persuasion Association Testing (PAT) worden steeds vaker ingezet. Op 4 juni geven wij een kijkje achter de schermen bij nieuwe methoden om impliciet antwoorden op onderzoeksvragen te achterhalen. Tijdens deze ronde tafel setting worden deze technieken uitgebreid besproken en aan de hand van cases worden sprekende voorbeelden gegeven.

Tijdens de masterclass zal PhD Martijn Veltkamp, Senior Researcher bij FrieslandCampina zijn visie op de Impliciete Associatie Test delen. Deze methode wordt door de zuivel producent gebruikt om keuzes tussen concept verpakkingen te maken.

Aanmelden

Vul het formulier rechts van deze pagina in om je aan te melden voor de masterclass.
Let op: voor de masterclass zijn maar 12 plaatsen beschikbaar dus meld je snel aan. Deelname aan de masterclass is gratis.

Datum
Donderdag 4 juni

Agenda
15:30 – 16:00 uur: ontvangst met koffie en thee.
16:00 – 16:30 uur: Erik Prins, introductie in impliciet meten.
16:30 – 16:45 uur: Bart Massa, impliciet de waardering van consumenten meten.
16:45 – 17:00 uur: pauze.
17:00 – 17:30 uur: Bart Massa, het onbewust meten van emoties en aandacht.
17:30 – 17:45 uur: Martijn Veltkamp, over de methode en toepassing van IAT.
17:45 afsluitende borrel in onze kroeg.

Locatie
Ons kantoor op de Johan van Hasseltweg 39 in Amsterdam

Validators Masterclasses

Met onze inspirerende masterclasses delen wij alle ins and outs met onderzoekers en marketeers die niks willen missen over onderzoek in hun vakgebied. Tijdens een kleinschalige sessie duiken we flink de diepte in en delen we alle geheimen die je normaal niet zomaar te horen krijgt.

Bart Massa

Bart Massa

Business Manager

Nog vragen?

Contact