Wij zijn onwijs trots en blij dat wij de MOAward voor ‘Marktonderzoekbureau van het jaar 2015’ hebben mogen ontvangen. Deze onderscheiding is naast het fantastische feest een glanzende kers op onze taart. Met een team van 20 enthousiaste collega’s werken wij elke dag hard om communicatie te verbeteren en het is grandioos dat deze inzet wordt erkend door zowel onze klanten als door de vakjury van de MOA. Wij willen de MOA jury hartelijk bedanken en uiteraard gaat onze dank uit naar al onze klanten!

Het juryrapport
Wij zijn verguld met het mooie commentaar van de jury:

Validators richt zich bewust op communicatievraagstukken. Daar zijn ze volgens eigen zeggen goed in. Ook hun klanten denken daar zo over, ze onderschrijven de kwaliteiten van Validators. De cijfers van het bureau liegen er niet om, dit is een jong bureau met hemelbestormers. De jury was onder de indruk van de manier waarop Validators kansen creëert vanuit een eigen visie en die kansen weet in te vullen. Digitalisering, schaalbaarheid en betaalbaarheid zijn hun sleutel tot succes.