Selecteer een pagina

Neem jij een kijkje in het Virtual Reality Lab?

Ben jij dagelijks bezig met het optimaliseren van je verpakkingen? Breng dan op 15 november een bezoek aan het Virtual Reality Lab van de University of Twente. Dit is een unieke omgeving waarin men de laatste virtuele en digitale technieken test en in de praktijk toepast.

In het Virtual Reality Lab zal Prof. dr. ir. Roland ten Klooster met zijn collega’s een demonstratie geven van de verschillende virtuele en digitale technieken en laten zien hoe deze gebruikt worden bij ontwikkel- en besluitvormingsprocessen van verpakkingen. Daarnaast is het mogelijk om te discussiëren over de raakvlakken in verpakkingsmanagement bij de deelnemers. Het is in ieder geval een unieke kans om inzicht te krijgen in de laatste innovaties.

Aanmelden
Het lab biedt plaats voor 30 personen, dus reageer snel. Een mailtje naar info@epn-onlife.nl of inschrijven via www.epn-onlife.nl is al voldoende. Hierna zullen we contact met je opnemen voor de verdere praktische afstemming. Aan deelname zijn kosten verbonden, maar door sponsoring van EPN Founding partners is dit slechts €50,- per persoon.

Ben je nog geen lid van EPN?
Meld je dan eerst even aan voor de LinkedIn Group. Ben je meteen op de hoogte van alle updates.

Wil je meer weten over het retail en verpakkingsonderzoek dat Validators doet? Neem dan hier een kijkje.