Rebranding Validators: be in the know

Opening nieuw kantoor Moonlander

Yes, we hebben een rebranding doorgevoerd! In negen jaar zijn we uitgegroeid tot volwaardig insights bureau voor communicatie. Je kent ons natuurlijk van het blenden van neuro- en data science, waarmee (on)bewust gedrag in je communicatie meetbaar en stuurbaar wordt. In de beginjaren hadden we vooral eyetracking als speerpunt. Inmiddels is Validators een full service bureau dat naast het meten van gedrag ook merken helpt groeien. Met de belofte ‘Be in the know’ zorgen we er vanaf nu nog beter voor dat we met onze innovaties en technieken alle ins en outs van je brand boven water halen. 

Onze naam Validators blijft ongewijzigd, maar ons nieuwe logo en huisstijl laat duidelijk een fast forward in business zien.

Be in the know
We veranderden onze pay-off naar ‘Be in the know’, wat dubbel interpretabel is. We bieden opdrachtgevers concrete input als basis voor merkgroei. Voor onszelf is ‘Be in the know’ een driver om voorop te blijven lopen in ons vakgebied.

Sterke groei sinds oprichting 2009
Sinds onze oprichting groeien we gemiddeld met 59% per jaar. Inmiddels hebben we dertig getalenteerde medewerkers in huis. Een logisch gevolg bij zulke groei is de uitbreiding met een nieuw kantoor, de Moonlander. Dit is een creatieve ruimte speciaal bedoeld voor gesprekken over de ontwikkeling van de merken van onze klanten.

Martin Leeflang, oprichter Validators: 
‘In negen jaar heeft Validators een prachtig team neergezet, wat zich dagelijks voor veel grote merken inspant. De komende jaren houden we het innovatie tempo hoog en blijven we meer dan 20% van onze omzet investeren in innovatie. De onderzoeksbranche is een high tech business geworden, die ons goed past. Met deze rebranding maken we ons klaar voor een verdere scale-up van de organisatie.’

Heb je vragen?
Neem dan gerust contact op met Hilde Doting via 06-3632 3230 of hilde.doting@validators.nl