Het innovatielab van Validators komt nu wel met een heel efficiënte tool om de emotie in je commercial of online video te meten: ValueFlow 2.0. Deze tool maakt emotionele waardering per scène inzichtelijk. Tot op de seconde nauwkeurig, en waar nodig in 24 uur. Daarbij kun je ook nog eens de waarom-vraag achterhalen met een handige kwalitatieve feedback tool en splitsen op iedere gewenste doelgroep. Bekijk gauw deze editie van Validators Vertelt:

Je leest hier meer over op onze ValueFlow 2.0-pagina.

Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met Joris via 06-25 38 99 83 of Joris.vanderZwan@validators.nl 

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om je gebruikerservaring zo goed mogelijk te maken. Als je deze website blijft gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op 'Accepteren' hieronder dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten