Consumenten zijn niet bezig met je merk: hoe de f*ck bereik je ze dan toch?

Zo luidde de titel van de inspiratiesessie die Bart Massa op donderdag 20 juni verzorgde op NIMA Marketing Day in DeFabrique, Utrecht. Als consumenten niet bezig zijn met je merk, omdat 95% van hun gedrag nu eenmaal onbewust is. Hoe de f*ck bereik je ze dan toch? In de razende wereld waarin we leven wordt het steeds moeilijker om consumenten te engagen. Aan de hand van praktische cases leerden bezoekers hoe je het taakgerichte gedrag van je doelgroep kunt doorbreken. Bart gaf vijf tips die iedere marketeer nodig heeft om nóg effectiever te zijn. Na de zomer organiseert Validators een ontbijtsessie over dit thema. Stay tuned!

Bart Massa

Bart Massa

Business Manager

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om je gebruikerservaring zo goed mogelijk te maken. Als je deze website blijft gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op 'Accepteren' hieronder dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten