Het merk DNA als basis voor meer groei

De najaarseditie van het EPN live event staat weer voor de deur! Dit keer hoor je hoe het DNA van een organisatie kan zorgen voor meer waarde in merk, verpakking en sales.

We zitten in een tijdgeest waarin de aandacht voor mens en maatschappij steeds belangrijker wordt. Om binnen deze context meer waarde te creëren zijn nieuwe (vormen van) markt- en consumenteninzichten van belang. Organisaties moeten ook sterker acteren op basis van hun eigen overtuiging over wat goed is voor de klant en haar wereld. De oplossing voor herkenbare, relevante en geloofwaardige merken lijkt steeds meer van binnenuit te komen. In visie en zeker ook in de concrete vertaling daarvan in de praktijk. Want we leven tenslotte ook steeds meer in het tijdperk van ‘doen’.

Wat EPN betreft dan ook tijd om nader in te gaan op voornoemde grotere bewegingen en deze te koppelen aan de praktijk van toonaangevende merken in mass market FMCG en Retail. We hebben thought leaders van WHY5, Fresh Forward en Heineken bereid gevonden om hun visie met ons te delen en ‘kijkjes in de keuken’ te geven van de praktijk. Ook krijgen deelnemers het recente verschenen boek ‘Het Merk Nederland’, dat op basis van een innovatieve onderzoeksmethode grotere motivaties van de Nederland tastbaar maakt. Daarnaast zal er met de thematiek van het event een workshop worden gegeven door Fresh Forward. Tot slot zal er weer gelegenheid zijn om te netwerken onder het genot van een drankje en een hapje.

Bekijk ook de folder.

Wanneer
Donderdag, 14 november 2019
Start om 14.30 uur, met formeel programma tot 18.30 uur.
We sluiten af met een gezellige netwerkborrel.

Waar
Deze keer niet in Amsterdam, maar in Utrecht! Wel weer een inspirerende en informele locatie die goed met de auto en OV te bereiken is.

Basecamp / Campus werkspoor
Nijverheidsweg 16A, 3534 AM Utrecht 088 – 64 813 30

www.basecamputrecht.nl

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden voor managers die strategisch of tactisch werkzaam zijn als opdrachtgever van hoog volume packaging merken en projecten.

Meedoen, meer informatie?
Als je wilt deelnemen aan het event, dan hoeft je alleen een korte reactie te geven aan een founding partner onder vermelding van je organisatie, naam, functie, e-mail en mobiele nummer of in te schrijven via:

www.epn-onlife.nl/inschrijving