Omdat we merken dat er steeds meer aandacht is voor het meten van onbewust gedrag, organiseren we de sessie ‘Helder inzicht in emotie en beleving’ op dinsdag 24 maart. Erik Prins en Jelmer Wit voorzien je van een behapbaar theoretisch kader, aangevuld met concrete cases. Speciaal in deze sessie ook ruimte voor de 10 commercials die genomineerde waren voor de Ster Gouden Loeki. Leuk detail is dat we al twee jaar op rij de top 3 goed voorspelden!

Emotie meten met facial coding en A.I. 
Bij het (pre-)testen van een commercial is het belangrijk om inzicht te verkrijgen in onbewuste emotionele processen in het brein van de respondent. Daarom staan Jelmer en Erik stil bij verschillende neurotechnieken, en zoomen ze in op facial coding. Validators’ nieuwste tool EmotionFlow combineert facial coding met A.I. en online survey. Hierdoor zie je in één oogopslag hoe je commercial scoort op de zeven universele basisemoties. Het is de enige kwantitatieve neurotool die het mogelijk maakt om onbewust gedrag te meten onder een grote, specifieke steekproef. Dit geeft een betrouwbaar beeld van de onbewuste perceptie van je commercial én het stelt je in staat makkelijk splitsingen te maken binnen je doelgroep. Inzicht in effectpotentie én optimalisatiemogelijkheden gegarandeerd!

Sessie ‘Helder inzicht in emotie en beleving’
Wanneer: dinsdag 24 maart
Tijd: 16.00 uur -17.30 uur
Locatie: Validators, Johan van Hasseltweg 39c, Amsterdam
Plaatsen aan tafel: 10
Deelname is kosteloos
Vol = vol, we behouden ons het voorrecht om voorrang te geven aan onze primaire doelgroep.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar hilde.doting@validators.nl

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om je gebruikerservaring zo goed mogelijk te maken. Als je deze website blijft gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op 'Accepteren' hieronder dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten