Op dinsdag 30 juni organiseren we live vanuit de Moonlander Studio’s in Amsterdam Noord een webinar over Creatie & Meetbaarheid. Dit doen we samen met KICK! Creative Agency.

Tijdens het webinar staan we uitgebreid stil bij de kracht van creatie. Immers, een goede creatie geeft een flinke boost aan de effectiviteit van je campagne. Maar hoe kun je creaties al in de conceptfase testen, zodat je zeker weet dat ze in de campagne het gewenste effect hebben? Hoe laat je een online video, banner, folder of out of home uiting optimaal voor je werken? Binnen een uurtje ben je helemaal up to date!

Speciale gast is Niek Schreurs, digital marketing manager bij Storytel. De uitdaging voor Storytel zat ‘m vooral in het koppelen van het enorme aanbod aan boeken (ruim 163.000 stuks) aan de passende gebruiksmomenten van consumenten. Niek vertelt hoe we dit in de praktijk hebben aangepakt, welke technieken we hebben toegepast en welke input hij heeft gebruikt om samen met KICK! de uitingen van Storytel te optimaliseren.

Het programma:
11.00 – 11.10 uur: Opening door KICK!: succesvolle creatie
11.10 – 11.20 uur: Presentatie Validators: meettechnieken voor onbewust gedrag in communicatie
11.20 – 11.50 uur: Case Storytel
11.50 – 12.00 uur: Q&A

Inschrijven
Leuk als je erbij bent!

Heb je nog vragen?
Neem dan gerust contact op met Joris.

Joris van der Zwan

Joris van der Zwan

Client Consultant