Meer dan dertig internationale, wetenschappelijke publicaties en boeken doorgrondden we en zeker duizend uren investeerden we om verdiepende kennis te vergaren over de werking van reclame…’The Fundamentals of Creation’ is een stevige basis voor onderzoek en een must read voor iedere professional die zich bezig houdt met de productie en het uitzetten van hoogwaardige content.

Prof. dr. Peeter Verlegh van VU Amsterdam verwoordde het belang van dit fundament heel sterk:

‘De wetenschap levert inzichten en theorieën die je helpen om anders te kijken naar je klanten. Ze helpen je om beter te zijn in je vak. Maar er is zoveel geschreven en gezegd over creatie…waar begin je met lezen? Hoe gebruik je je schaarse tijd zo effectief mogelijk? Deze whitepaper wijst je de weg met hapklare inzichten gebaseerd op gedegen, wetenschappelijk onderzoek. De meest invloedrijke boeken, rapporten en artikelen in ons vakgebied zijn samengebracht tot een helder fundament, namelijk: The Fundamentals of Creation.’

The Fundamentals of Creation beslaat vier pijlers die je helpen om je creaties te optimaliseren: Breakthrough, Engage, Stick en Trigger. We beschrijven ze uitvoerig in de whitepaper, een samenvatting vind je hier.

 

 

 

 

 

Voor meer informatie kun je altijd terecht bij Joris.

Joris van der Zwan
Validators
Joris.vanderzwan@validators.com
020 -716 3775