Toe aan een nieuwe uitdaging? Heb je affiniteit met (neuro)onderzoek en psychologie? Dan ben jij misschien wel die commerciële toevoeging die wij zoeken. Wegens de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een slimme Accountmanager die ons team komt versterken.

In de rol van Accountmanager bedien je jouw klanten met geavanceerd onderzoek op basis waarvan je strategisch meedenkt om het merk te laten groeien. Dit doe je vanuit Consultative Selling waarbij jij vanuit een accountstrategie werkt en oplossingen uitdenkt die bij de klantvragen passen. Je bent op actieve wijze in contact met de klant en vormt de koppeling tussen vele A-merken en onze organisatie. Als Accountmanager ben je een mini-ondernemer binnen onze organisatie.

 Je verantwoordelijkheden bestaan uit:

 • Commercieel ontwikkelen van een eigen klantportfolio
 • Projecten intern uitzetten en zorg dragen voor de kwaliteit
 •  Presenteren van afgeronde projecten bij klanten
 •  Meewerken in het maken van marketing- en communicatiestrategie
 • Voorstellen en calculaties uitwerken

We zijn een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf, dit betekent dat wij iemand zoeken die flexibel, leergierig en stressbestendig is. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor klanten en je hebt sterk ontwikkelde commerciële vaardigheden. Daarnaast ben je hands-on en beschik je over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat willen wij van jou?

 • Opleidingsniveau WO of HBO, studierichtingen o.a. (Bedrijfs)Economie, Communicatie, Marketing of Psychologie
 • Ondernemend en commercieel talent met 2 tot 8 jaar (relevante) werkervaring
 • Een gezonde portie doorzettingsvermogen
 • Affiniteit met communicatieonderzoek en/of neuromarketing
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift)
 • Bij voorkeur ben je woonachtig in (de directe omgeving van) Amsterdam

Wat je van ons kan verwachten:

 • Direct meedraaien in een ambitieus en gezellig team
 • Werken met state-of-the-art (neuro)research methoden en technieken
 • Een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen
 • Prima arbeidsvoorwaarden
 • Een inspirerende omgeving (lees: het tofste kantoor van Amsterdam) waar je veel kunt leren en jezelf kunt ontplooien
 • Leuke, ondernemende en sportieve collega’s
 • Regelmatig (spontane) buitenschoolse activiteiten
 • Een uitgebreide lunch

Over Validators
In 2015 zijn we uitgeroepen tot marktonderzoekbureau van het jaar. Daarnaast zijn we één van de snelst groeiende bureaus van Nederland.  We zijn een super ambitieus team met een voorliefde voor high-tech tools zoals marketing mixed models, implicit association testing, eyetracking en EmotionFlow. Wij bouwen met een eigen tech-team nieuwe (software) tools om elke klantvraag te kunnen beantwoorden. We meten de (on)bewuste en emotionele beïnvloeding van marketing, media en campagnes op consumenten. Dit doen wij voor klanten zoals Albert Heijn, VodafoneZiggo, Volkswagen en ANWB. We werken voor de top 200 adverteerders, zowel in Nederland als internationaal.

Heb je interesse?
Stuur dan je CV en motivatie naar Tina Agatic: tina.agatic@validators.nl

Maak alvast kennis met het team: