Onwijs trots zijn we op onze eerste FD Gazelle! Het is dé prijs voor snelst groeiende bedrijven in Nederland. Deze beloning past goed in onze groeicurve. Als innovatieve datacrunchers is het ontwikkelen van nieuwe methodes en software onze passie. We doen onwijs ons best om de traditionele onderzoekswereld in beweging te krijgen. Soms zwemmen we tegen de stroom in, vaak gaan we snel met nieuwe ontwikkelingen mee. Dat heeft resultaat gehad. Dank aan al onze klanten en Validatoren, zonder jullie was deze benoeming er niet geweest!

Als team zijn we enorm trots op de groei van de afgelopen drie jaar. Validators richt zich op het bouwen van de merken van top 200 adverteerders in Nederland. We kijken daarbij nauwkeurig naar de klantbehoeften, om zo projecten te doen die passen bij de specifieke communicatie-vraag. Ons mantra: elke klant is uniek…methodes niet. Daarom ontwikkelden we een gestandaardiseerde maatwerk tool box met software, processen en trainingen voor consultants. Merken kunnen dan heel nauwkeurig kijken welke tools en technieken ze op dat moment nodig hebben om groei te realiseren. Dat kunnen ook alleen tools of een insights platform zijn. Consultancy is niet langer een vast onderdeel van de mix, maar immer beschikbaar.

Martin Leeflang, CEO en founder van Validators: ‘Deze aanpak is ons tegenwicht voor de standaardisatie in de branche. Het development team ontwikkelde unieke online “validatie” software tools, wat ons een voorsprong geeft in de markt. In 2015 werd Validators door de MOA uitgeroepen tot Marktonderzoekbureau van het Jaar. Vanwege ons innovatieve karakter werden we meermaals genomineerd voor internationale awards. Deze FD Gazelle past mooi in het rijtje.’