Hoe zorg je ervoor dat meer mensen je merk willen kopen of gebruiken? Hoe maak je als merk duurzame groei door? Professor Byron Sharp weet het, en jij straks ook. Door te ontdekken welke plek jouw merk heeft in het brein van de consument krijg je input om je merk te sturen en te laten groeien. Onze eigen Bart Massa praat je bij op 3 december tijdens het webinar Laat je merk groeien! van MKB Brandstof.

Door op een vernieuwende manier te kijken naar wanneer een merk relevant is voor haar doelgroep, en wat de (onbewuste) drijfveren zijn om uiteindelijk voor een merk te kiezen, krijg je de juiste input om je merk verder te laten groeien. Het klinkt eigenlijk heel logisch dat je merk pas relevant is als je klant er behoefte aan heeft, maar weet jij voor wie, hoe en waar jouw merk relevant is?

Tijdens deze kennissessie over duurzame merkgroei neemt Bart je mee in het gedachtengoed van Byron Sharp en het drietraps-onderzoekstraject dat Validators heeft opgezet. Bart is een krachtige en sympathieke verteller en met een vleugje humor houdt hij je aandacht er tijdens dit event zeker bij. Mis deze sessie niet!

Datum: 3 december
Tijd: 16:00 – 17:00
Deelname is gratis.

Bart Massa

Bart Massa

Business Manager