Ben jij een gedreven sales professional met belangstelling voor (neuro)onderzoek en psychologie? En denk je graag met klanten mee over een oplossing voor hun business issues? Dan ben jij misschien wel die commerciële toevoeging aan ons team. Wegens groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een slimme Client Consultant. 

In de rol van Client Consultant bedien je jouw klanten met geavanceerd onderzoek. Op basis van scherpe inzichten denken jullie samen na over merkgroei. Dit doe je door consultative selling, waarbij jij vanuit een accountstrategie werkt en oplossingen uitdenkt die bij klantvragen passenJe werkt op actieve wijze samen met onze klanten en bent daarmee de verbindende factor tussen vele A-merken en ValidatorsEigenlijk ben je een mini-ondernemer binnen onze organisatie. 

Je verantwoordelijkheden bestaan uit:  

 • Commercieel ontwikkelen van een eigen klantportfolio. 
 • Projecten intern uitzetten en zorg dragen over de kwaliteit. 
 • Presenteren van afgeronde projecten bij klanten. 
 • Meewerken in het maken van marketing en communicatiestrategie van klanten. 
 • Voorstellen en calculaties uitwerken. 

Validators is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf, dit betekent dat wij iemand zoeken die flexibel, leergierig en stressbestendig is. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor klanten en je hebt sterk ontwikkelde commerciële vaardigheden. Daarnaast ben je hands-on en beschik je over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je toont lef, bent creatief en oplossingsgericht. 

 

Wat zoeken we in jou? 

 • Opleidingsniveau WO of HBO, studierichtingen o.a. (Bedrijfs)Economie, Communicatie, Marketing of Psychologie.  
 • Ondernemend en commercieel talent met 0 tot 8 jaar (relevante) werkervaring. 
 • Een gezonde portie doorzettingsvermogen.  
 • Affiniteit met communicatieonderzoek en/of neuromarketing is een pré.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift). 
 • Wij zijn uitsluitend op zoek zijn naar mensen uit (de omgeving van) Amsterdam. 

 

Wat je van ons kan verwachten: 

 • Direct meedraaien in een ambitieus en gezellig team. 
 • Werken met state-of-the-art (neuro)research methoden en technieken. 
 • Een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen. 
 • Prima arbeidsvoorwaarden. 
 • Een inspirerende omgeving (lees: het tofste kantoor van Amsterdam) waar je veel kunt leren en jezelf kunt ontplooien.   
 • Leuke, ondernemende en sportieve collega’s. 
 • Regelmatig (online) buitenschoolse activiteiten.  

 

Over Validators

Wij zijn in 2015 uitgeroepen tot marktonderzoekbureau van het jaar en één van de snelst groeiende bureaus van Nederland. We zijn een super ambitieus team met een voorliefde voor high-tech tools zoals marketing mixed models, impliciete associatie testing, eyetracking en ValueFlow. Wij bouwen met een eigen tech-team nieuwe (software)methodes om elke klantvraag te kunnen beantwoorden. Deze methodes meten de (on)bewuste en emotionele beïnvloeding van marketing, media en campagnes op consumenten. Dit doen wij voor klanten zoals Albert Heijn, VodafoneZiggo, Volkswagen, en ANWB. We werken voor de top 200 adverteerders, zowel in Nederland als Internationaal.

Heb je interesse? Stuur dan je CV en motivatie naar Bart Massa: solliciteren@validators.nl .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.