Validators is naarstig op zoek naar een Office Manager/ Administratief Medewerker. Ondanks het feit dat er door ons team veel thuis wordt gewerkt, heeft ons kantoor nog steeds veel liefde nodig.  

Wij zoeken iemand die 32 tot 40 uur per week verantwoordelijk wil zijn voor de volgende zaken:  

Kantoor 
Jij zorgt ervoor dat het kantoor er continu representatief uitziet. Daarbij vind je het niet erg om zo nu en dan achter je collega’s aan op te ruimen en hen in goede banen te leiden m.b.t. de kantoorpresentatie. Het onderhoud van het kantoor valt ook onder jouw verantwoordelijkheden. Je weet alles te fixen, met of zonder hulp. Daarnaast zijn groene vingers geen overbodige luxe in onze groene kantoorruimte.  

Je zorgt ervoor dat de (koel)kasten en kantoorvoorraden op peil zijn en dat de printers en werkplekken, zowel thuis als op kantoor, goed functioneren.  

Administratie 
Naast je taken als Office Manager, ondersteun je andere afdelingen. Zo help je de afdeling boekhouding met de facturatie, verwerk je betalingen, werk je de urenverantwoording bij en ben je verantwoordelijk voor het bewaren, beschermen en vernietigen van documentatie.  

Daarnaast help je de afdeling verkoop met het up to date houden van het CRM-bestand en het aanleveren van de juiste documenten en informatie voor voorstellen.  

Allround ondersteuning 
De taken zijn heel divers en er zal veel ad hoc op je pad komen (memorabele teamuitjes organiseren, evenementen organiseren wanneer het weer kan, relatiegeschenken regelen etc.), maar dat is geen punt voor jou door je probleemoplossend vermogen, nauwkeurigheid en je vermogen om makkelijk te schakelen tussen verschillende taken. Je hebt een enorme “Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk wel dat ik het kan” instelling.  

Kortom, je zorgt er met souplesse voor dat iedereen op kantoor het naar z’n zin heeft en dat zij zodoende de mooiste projecten kunnen realiseren. 

Heb jij al wat jaren ervaring in een dergelijke, veelzijdige rol? Ben je 32 tot 40 uur beschikbaar en zou je al snel kunnen beginnen? Laat het ons weten door te reageren op deze onweerstaanbare vacature. 

Bij voorkeur heb je: 

 • MBO/HBO werk- en denkniveau 
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift 
 • Goede kennis van Microsoft Office 
 • Hoge mate van zelfstandigheid en accuraat kunnen werken 
 • Proactieve houding en een flexibele instelling  
 • Snel kunnen schakelen tussen de verschillende werkzaamheden 
 • Dienstverlenend, servicegericht en communicatief sterk 
 • Woonachtig in (de omgeving van) Amsterdam 

Ditbieden we je: 

 • Een marktconform salaris 
 • Een winstdelingsregeling 
 • Een flexwerkplek in een hip bedrijfspandmét eigen kroeg en dakterras (als we daar weer gebruik van mogen maken natuurlijk)  
 • Fanatieke collega’s die de wereld willen veroveren 
 • Een bevlogen, toegankelijkmanagementteam dat hetzelfde wil 

 

Over Validators 

Wij zijn in 2015 én 2021 uitgeroepen tot Marktonderzoeksbureau van het jaar en één van de snelst groeiende bureaus van Nederland.  Wij zijn een super ambitieus team met een voorliefde voor high-tech tools zoals marketing mixed models, impliciete associatie testing, eyetracking en ValueFlow. Wij bouwen met een eigen tech-team nieuwe (software)methodes om elke klantvraag te kunnen beantwoorden. Deze methodes meten de (on)bewuste en emotionele beïnvloeding van marketing, media en campagnes op consumenten. Dit doen wij voor klanten zoals Albert Heijn, VodafoneZiggo, Volkswagen, en ANWB. We werken voor de top 200 adverteerders, zowel in Nederland als Internationaal. 

Heb je interesse? Stuur dan je CV en motivatie naar Tina Agatic: tina.agatic@validators.nl. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.