Sinds begin 2020 is Validators met veel plezier en succes internationaal onderzoekpartner voor Suntory in twintig landen. Daarbij werken we voor merken als Schweppes, Orangina en Dr. Pepper. Na een intensief pitch-traject met Suntory en Accenture, mochten we het onderzoek in 2021 uitbreiden naar 28 landen. Daar zijn we enorm trots op.

 

“Wij zochten een flexibele partner die net als wij middels het Byron Sharp-gedachtegoed werkt én dit op internationale schaal kan verzorgen. Validators heeft in 2020 voor één Business Unit bewezen die partner te zijn en wist in dit nieuwe pitch traject ook de vier andere Business Units te overtuigen”, aldus Celeste Miller, Consumer & Planning Specialist bij Suntory.

Vanaf maart 2021 zijn we gestart met continu onderzoek in twintig landen en puntmetingen in acht landen buiten Europa. “Met ons online Insights Platform zijn onderzoeken zeer gemakkelijk internationaal schaalbaar”, geeft Peter Meijer aan in zijn rol als accountmanager voor Suntory.

 

Martin Leeflang, CEO van Validators: “Ik ben enorm blij dat Validators als middelgroot, ambitieus bureau uit het kleine Nederland zo’n grote klus heeft weten binnen te slepen. Van Accenture begrepen we dat we met maar liefst 25 partijen in de race waren. Het winnen van deze pitch etaleert de kracht van onze innovatieve software en ons enthousiaste team.”

Wil je weten wat Validators voor jouw merk kan betekenen? 

Neem contact op met Martin Leeflang via Martin.Leeflang@validators.nl