Meteen al bij de eerste lockdown startte Validators en VU Amsterdam de Monitor Consumentengedrag, om zo marketeers kosteloos handvatten te geven voor merkcommunicatie ten tijde van COVID-19. Gedurende een jaar deelde Mandy met haar expertteam alle ins en outs via MarketingTribune. Peeter schreef er, samen met een paar collega’s, een wetenschappelijk artikel over voor Journal of Advertising. Strekking: de pandemie vergroot de zorgen van consumenten en zorgt ervoor dat ze een mindere mate van controle ervaren. De rol die merken spelen in het leven van de consument wordt hier ook door beïnvloed.

Waar: NIMA Marketing Day
Wanneer: 9 september
TIjd: 15:30 – 16:10 uur
Zaal: Kalvermelk 2C

Over Mandy 
Mandy stelt zich dagelijks als doel om de communicatie van merken naar een hoger niveau te brengen. Met een specialisme in creatieonderzoek, vertaalt ze data immer naar concreet advies en key learnings voor toekomstige communicatie.

Over Peeter
Samen met experts uit het bedrijfsleven en de wetenschap doet Peeter onderzoek naar word of mouth, social media, branding en marketingcommunicatie. Hierover adviseert hij verschillende merken en organisaties. Ook spreekt Peeter op vele conferenties en universiteiten in het buitenland.