99,9% van de tijd zijn consumenten niet bezig met jouw merk. Hoe verover je dan toch dat felbegeerde plekje in het consumentenbrein? BN-ers, slogans en merklogo’s helpen je daarbij, maar hoe zet je ze in? We gebruiken onder andere deepfake om branding effecten te ontrafelen en je te helpen jouw merk in het brein van de beoogde doelgroep te vestigen.

Waar: NIMA Marketing Day
Wanneer: 9 september
TIjd: 11.50 -12.30 uur
Zaal: Postkamer

Over Bart
Bart Massa is Business Manager en MT-lid bij Validators. Met een voorliefde voor het in kaart brengen van (onbewust) consumentengedrag helpt Bart merken met het oplossen van strategische merk- en communicatievraagstukken voor de lange en korte termijn.

Over Jelmer
Jelmer Wit heeft een grote interesse in consumentenwetenschappen en ervaring opgedaan bij verschillende FMCG merken. Hij is expert op het gebied van onbewust consumentengedrag en campagne-effectmetingen.