Mentaal marktaandeel is een hot topic. Bijna iedereen kent het concept, maar niet iedereen weet het nog concreet toe te passen. In deze sessie laten we zien waarom mentaal marktaandeel belangrijk is, hoe je het inzichtelijk kan maken en hoe het wordt beïnvloed door advertising!

Waar: NIMA Marketing Day
Wanneer: 9 september
TIjd: 14.20 – 15.00 uur
Zaal: Kalvermelk 2c

Over Marceline 
Als Senior Consultant adviseert Marceline Veen grote merken in hun merkstrategie. Met een voorliefde voor CEP-onderzoek legt ze de stip op de horizon een heel stuk voorbij traditioneel merkonderzoek.

Over Noud
Noud Schartman is promovendus bij VU/Validators met een speciale interesse voor merkrelevantie. Door verdiepende analyses op de merkonderzoeken van Validators, slaat hij dagelijks de brug tussen wetenschap en praktijk.