Op donderdag 4 november 2021 vindt het SWOCC Symposium plaats bij de Balie in Amsterdam. Tijdens deze jaarlijkse wetenschapsupdate voor de communicatiepraktijk delen talentvolle en vooraanstaande wetenschappers hun inzichten uit recent onderzoek op het gebied van merken, marketing en communicatie. Mandy Merks en Peeter Verlegh (VU Amsterdam) verzorgen er een compacte sessie op basis van de Monitor Consumentengedrag.

Rol van merken in tijden van een crisis
Peeter en Mandy beargumenteren deze middag hoe merken in tijden van crisis (zoals tijdens de COVID-19 pandemie) belangrijk kunnen zijn voor consumenten. Ze bieden praktische implicaties voor hoe merken hierop kunnen inspelen. Ook gaan Peeter en Mandy aan de hand van dit onderzoek in op de vraag hoe de samenwerking tussen wetenschap en praktijk nieuwe mogelijkheden biedt voor beide partijen.

Datum: 4 november
Vanaf 14.00 uur
Locatie: De Balie

Meer informatie over het SWOCC Symposium vind je hier.