Voor het tweede jaar op rij wist Validators een FD Gazelle binnen te slepen. De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad ieder jaar uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het belangrijkste criterium om voor de award in aanmerking te komen, is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar (2018-2020).

Martin Leeflang, CEO en oprichter Validators: ‘Een dikke pluim voor het Validators-team dat zich zo goed door de hevige coronaperiode heen heeft geknokt, waardoor we wederom en in staat waren een sterke groei door te maken in omzet en inhoud. In 2020 ontstond een dreigende situatie met een forse omzetdaling in Q2, maar dat wisten we samen om te zetten naar groei. Onlangs kregen we al een tweede MOAward voor Bureau van het jaar, nu ook een tweede FD Gazelle: enorm trots makend!’