Maartje en Mandy spreken op CustomerFirst Congres op 11 november

Meteen al bij de eerste lockdown startten Validators en VU Amsterdam de Monitor Consumentengedrag, om zo marketeers kosteloos handvatten te geven voor merkcommunicatie ten tijde van COVID-19. De monitor gaf antwoord op urgente vragen als ‘kan ik als merk nog blijven communiceren?’ of ‘Welke thema’s zijn relevant?’. Inmiddels legt de monitor nog meer de focus op het gedrag van die consument in een anderhalve-meter-samenleving: hoe ziet het mediagebruik eruit, hoe verplaatst iemand zich, waar geven mensen geld aan uit?  Tweewekelijks delen Maartje van Will en Mandy Merks, samen met een expert team, alle ins en outs via MarketingTribune. En nu doen ze dat op 11 november live op het CustomerFirst congres!

Meer info: CustomerFirst Congres