Voor de uitvoering van communicatieonderzoek en de ontwikkeling van innovatieve tools heeft Validators strenge kwaliteitseisen. De beveiliging van klantdata, eigen data en informatiestromen is hierbij topprioriteit. Om deze te kunnen borgen heeft het bureau diverse ISO-audits laten doen, waarvoor het met vlag en wimpel slaagde. Validators is nu de trotse bezitter van de certificaten ISO 20252:2019 en ISO 27001:2017. Daarmee kan het bureau ook meteen de verkoop van SaaS-producten in het buitenland een boost geven.

Validators voldoet nu aan de volgende normen:

De ISO 20252:2019 norm geeft een algemene kwaliteitsstandaard weer die naast specifieke eisen met betrekking tot de opzet en uitvoering van marktonderzoek projecten, ook eisen stelt aan de kwaliteitsbewaking in het algemeen binnen de voor deze norm gecertificeerde marktonderzoekbureaus.

ISO 27001:2017 is de databeveiligingsnorm. Iedere dag verwerkt Validators diverse vormen van informatie van derden op een veilige manier. 

Validators is een onderzoeksbureau gespecialiseerd in communicatie- en merkonderzoek. Met een sterke drang tot innovatie.

Martin Leeflang, CEO en founder van Validators: ‘Voor Validators is de beveiliging van data prioriteit nummer 1. Alleen op deze manier kun je kwaliteit bieden en klanten ontzorgen. De hoge kwaliteit van onderzoek werd afgelopen jaar beloond met een MOAward voor Marketing Research & Analytics Bureau. De certificering is ook belangrijk, omdat Validators in rap tempo tools en technieken ontwikkelt voor de buitenlandse markt.  Bureaus staan te springen om met onze software aan de slag te gaan. Dan is databeveiliging en de borging van kwaliteit echt key.’

Voor vragen kun je terecht bij Hilde Doting via Hilde.Doting@validators.nl of via 06 36 32 32 30