Let op! Weer beschikbaar vanaf 1 maart 2023.

Validators biedt een onderzoeksstage aan op het gebied van neuromarketing en reclame-effectonderzoek (minimaal 4 maanden)

  • Start: per direct
  • Prima stagevergoeding
  • Flexibele werktijden
  • Onderdeel zijn van een jong en gezellig team
  • Beschikking tot in-house expertise op het gebied van neuromarketing

 

Tijdens de stage ga je aan de slag met het uitvoeren van een neuromarketingonderzoek. Het onderzoek richt zich op de psychologie achter het gebruiken van een online platform met als belangrijkste vraag: Hoe kunnen we online reporting nog aantrekkelijker maken voor onze klanten om het gebruik hiervan te stimuleren?

Veel mensen hebben een hoge engagement met social media en andere online platformen. Niet alleen omdat er interessante informatie op te vinden is, maar ook omdat er een knap staaltje psychologie wordt toegepast. Shares, likes en clicks zijn digitale complimentjes die ons een positief gevoel geven en het beloningssysteem in onze hersenen activeren. Daarbij bieden social media platforms jou een eindeloze reeks aan content die aansluit bij je interesses, waardoor je gemakkelijk een uur kunt verdwalen.

Naast bovenstaande voorbeelden zijn er nog talloze andere psychologische/neuro- principes die worden toegepast in de online wereld. Maar hoe kunnen wij als onderzoeksbureau dezelfde soort psychologie toepassen in onze online reports om deze nog aantrekkelijker te maken voor onze klanten en het gebruik ervan te stimuleren? Dit is wat jij gaat uitzoeken!

In een periode van minimaal 4 maanden mag je duiken in de theorie achter de verleiding van online tooling en onze marktonderzoekswereld. Aan het eind van de stageperiode weet jij samen met ons een onderzoeksrapport op te leveren met daarin de theorie achter dit fenomeen en hoe dit kan worden toegepast binnen de online reports van Validators.

Werken in een flexibele en innovatieve organisatie
Validators is een onderzoeksbureau gespecialiseerd in communicatie en merkonderzoek. Je komt te werken in een jong team dat werkt met de nieuwste technieken op het gebied van marktonderzoek en neuromarketing. Het team heeft veel expertise op het gebied van neuropsychologie waardoor je altijd met iemand kan sparren over de inhoud van je onderzoek. We vinden het daarbij belangrijk om vooraf de wederzijdse verwachtingen goed door te spreken.

Jouw profiel
Het is een stage waarbij een hands-on mentaliteit wordt verwacht met een pro-actieve, positieve houding. Daarom is het belangrijk dat jij jezelf terugziet in het onderstaande profiel.

  • Je bent derdejaars, vierdejaars of master student van een universitaire/HBO- opleiding in een richting als Toegepaste Cognitieve Psychologie, Neuropsychologie of doe je een andere studie waarbij psychologie en communicatieonderzoek centraal staan.
  • Je bent goed in onderzoek, analyseren en technisch ingesteld.
  • Je bent enthousiast, secuur en ambitieus.

 

Heb je interesse?
Stuur dan je CV en motivatie naar Willemijn Edens: solliciteren@validators.nl 

Maak alvast kennis met het team: