Let op! Weer beschikbaar vanaf 1 maart 2023.

Dan ben jij de stagiair die we zoeken.

  • Start: per direct
  • Prima stagevergoeding
  • Flexibele werktijden
  • Onderdeel zijn van een jong en gezellig team
  • Beschikking tot in-house expertise op het gebied van merkgroei
  • Duur van de stage afhankelijk van aantal beschikbare uren

 

Validators is op zoek naar een analytisch persoon die mee kan helpen om een groot, toonaangevend onderzoek tot een succes te maken. Met een branding expert en promovendus kijk je wat het effect is van reclames en andere merkcommunicatie op de mentale beschikbaarheid van merken.

Mentale beschikbaarheid is een belangrijk topic in de marketingwereld, maar het is ook nog een relatief nieuw begrip. De afgelopen jaren heeft Validators al veel onderzoek gedaan naar de opbouw van mentale beschikbaarheid van merken. Daardoor hebben we nu een grote database met rijke informatie over allerlei verschillende merken. Met deze dataset kun jij meteen aan de slag.

Werken in een flexibele en innovatieve organisatie
Validators is een onderzoeksbureau gespecialiseerd in communicatie- en merkonderzoek. En opgezet om onze klanten met methodes en tools door de ogen van consumenten te laten kijken. Dit geeft consumenten een stem waardoor we weten hoe we hen effectief te kunnen bereiken. Validators werkt voor top 200 adverteerders en de non-profit sector en heeft een eigen Innovatie lab waarin wetenschappelijke methodes worden gevalideerd. Onder andere in partnership met de VU. In huis ontwikkelde software wordt ook internationaal aan derde partijen verkocht. Validators is dan ook niet voor niets opnieuw verkozen tot Marketing Research & Analytics Bureau van het jaar!

Je komt terecht in een jong team dat werkt met de nieuwste technieken op het gebied van marktonderzoek en neuromarketing. Je mag meteen meedraaien in het team, zodat je veel leert. We werken flexibel thuis en op kantoor en er heerst een veilige leercultuur. Daarnaast is er ook ruimte voor naschoolse activiteiten als een borrel, quiz of sportief samenzijn.

Jouw profiel
Je kan strategisch denken en je bent theoretisch onderlegd. Je bent in staat om je advies/voorstellen/ideeën omzetten naar concrete acties. Het is een stage waarbij een hands-on mentaliteit wordt verwacht met een proactieve, positieve houding. Daarom is het belangrijk dat jij jezelf terugziet in onderstaand profiel:

  • Je bent derdejaars, vierdejaars of master student van een universitaire/HBO- opleiding in een richting als Bedrijfskunde, Marketing of Communicatie;
  • Je hebt passie voor strategische marketing, werken met data en adverteren;
  • Je bent enthousiast, nieuwsgierig, secuur en ambitieus.

 

Pas jij in dit profiel?

Reageer dan snel. We kijken er naar uit om je te ontmoeten.

Stuur je CV en motivatie naar Sara Vermeulen: solliciteren@validators.nl 

 

 

 

 

 

Maak alvast kennis met het team: