Voor het derde jaar op rij weet Validators een FD Gazelle te bemachtigen. Het Financieel Dagblad reikt de FD Gazellen ieder jaar uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het belangrijkste criterium om voor de award in aanmerking te komen, is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar (2019-2021).

Martin Leeflang, founder en CEO van Validators: ‘Het is enorm trotsmakend om voor het derde jaar op rij ‘een FD Gazelle te zijn’. Dit is echt te danken aan hechte partnerships met onze klanten en de flexibiliteit van onze medewerkers – de Valies – die elke keer opnieuw heel slim op uitdagende situaties inspelen. Tot slot is daar altijd de onstilbare honger naar innovatie en vernieuwing, die het beste in ons naar boven haalt. In deze turbulente tijden is het geen eenvoudige klus om te groeien. Dat maakt het extra eervol.’