Mentale beschikbaarheid is misschien wel een aanscherping van het bekende marketingbegrip ‘breinpositie’. Want bij mentale beschikbaarheid gaat het om meer dan een hoge breinpositie van het merk of bedrijf. Het gaat bij mentale beschikbaarheid erom of jouw product/dienst, merk of bedrijf op bepaalde kenmerken de voorkeur krijgt boven een andere aanbieder. 

Dus of jouw product op bijvoorbeeld omsteltijd ‘het wint’ van misschien wel een veel bekender merk/bedrijf. Maar wat heb je daar nu aan als technisch B2B bedrijf? En is fysieke beschikbaarheid eigenlijk niet belangrijker?

Willem de Vries (STEM Industrial Marketing Community) en Martin Leeflang (Validators) praten je bij over mentale beschikbaarheid en samen discussiëren we over het belang ervan voor bedrijven die opereren in een technische B2B omgeving.

Validators is expert op het gebied van merkonderzoek. Recente studies laten zien dat het gedachtengoed van Byron Sharp – dat als basis dient voor onderzoek naar mentaal marktaandeel – ook heel veel kansen biedt voor merkgroei in B2B. Dus haak vooral aan!
 

Datum:
Donderdag 19 januari 2023

Tijd:
14.30 – 17.30 uur

De live-stream begint om 15.00 uur.

Locatie:
Validators, Johan van Hasseltweg 39c te Amsterdam
of online via MS-TEAMS

Aantal deelnemers:
We hebben aardig wat plaatsen ter beschikking maar wacht niet te lang met aanmelden.
Want: vol = vol.