Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde stagiair die ons team wil komen versterken! Als onderzoeksbureau is ons eindproduct het opleveren van rapportages en dashboards. Wij willen graag kijken naar de toekomst van visuals en de wijze waarop wij als bureau onze interfacing beter kunnen maken. Hierdoor zoeken wij aan een stagiair die een passie heeft voor design, interfacing en technologie.

Waar ga je stage lopen?
Validators is een jong, innovatief bureau dat gespecialiseerd is in communicatieonderzoek. We werken voor veel bekende merken. We testen bijvoorbeeld televisiecommercials voordat ze op tv komen, of reclameposters voordat ze in bushokjes verschijnen. Onze inzichten zorgen ervoor dat merken kunnen groeien. En daar kun jij een steentje aan bijdragen. Tegelijkertijd krijg je de unieke kans om te kijken of marktonderzoek bij je past.

Wat ga je doen?
Je zal concreet aan de slag gaan met een project (bijvoorbeeld de Monitor Consumenten gedrag) om daarmee de UX aanzienlijk te verbeteren. Als stagiair krijg je bij ons de kans om hands-on ervaring op te doen met visualisatie en user interfacing. Je werkt nauw samen met ons team van ervaren professionals en krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.

Wat we je bieden:

  • Een jong team dat je goed begeleidt
  • Een fijne leeromgeving
  • Een prima stagevergoeding
  • Maandelijkse borrels en teamactiviteiten
  • Uniek kantoor in Amsterdam Noord
  • Makkelijk bereikbaar, op 5 minuutjes lopen van metrostation Noorderpark

 

Werken in een flexibele en innovatieve organisatie
Validators is een onderzoeksbureau gespecialiseerd in communicatie- en merkonderzoek. Het is onze missie om merken door middel van methodes en tools door de ogen van consumenten te laten kijken. Dit geeft consumenten een stem, waardoor we weten hoe we hen effectief kunnen bereiken. Je wordt onderdeel van een jong, gedreven team. We werken flexibel, thuis en op kantoor, en er heerst een gezellige ontwikkel- en leercultuur. Daarnaast is er ook ruimte voor activiteiten als een borrel, quiz of sportief samenzijn.

Wij zoeken een stagiair die goed kan samenwerken, communicatief sterk is en een kritische blik heeft op design en interfacing. Ben jij de gemotiveerde student die wij zoeken en wil jij graag meedenken over de toekomst van visuals en user interfacing? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe stagiair.

Stuur je CV en motivatie naar Martin Leeflang via soliciteren@validators.nl

Maak alvast kennis met het team: