Wij zijn op zoek naar een enthousiaste WO-stagiair die ons team wil komen versterken! Als stagiair zul je werken aan het ontwikkelen van een content coding proces (systeem) dat we standaard in Power BI kunnen integreren. Het uiteindelijke doel van de stage is om onze methodes verder uit te werken en te verbinden, en om meer inzicht te krijgen in wat voor effect verschillende typen reclameboodschappen hebben op consumenten.

Waar ga je stage lopen?
Validators is een jong, innovatief bureau dat gespecialiseerd is in communicatieonderzoek. We werken voor veel bekende merken. We testen bijvoorbeeld televisiecommercials voordat ze op tv komen, of reclameposters voordat ze in bushokjes verschijnen. Onze inzichten zorgen ervoor dat merken kunnen groeien. En daar kun jij een steentje aan bijdragen. Tegelijkertijd krijg je de unieke kans om te kijken of marktonderzoek bij je past.

Wat ga je doen?
Je zult meewerken aan ons project om een multi regressieanalyse te koppelen aan de content van reclame, en daarnaast zul je betrokken zijn bij het leveren van standaard Share of voice analyses. Hiermee kunnen we een verdieping maken van reclame-uitingen aan consumenten.

Als stagiair krijg je bij ons de kans om hands-on ervaring op te doen met het ontwikkelen van content coding processen en het uitvoeren van analyses op reclame-uitingen. Je werkt nauw samen met ons team van ervaren professionals en krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.

Wat bieden wij:

  • Een jong team dat je goed begeleidt
  • Een fijne leeromgeving
  • Een prima stagevergoeding
  • Maandelijkse borrels en teamactiviteiten
  • Uniek kantoor in Amsterdam Noord
  • Makkelijk bereikbaar, op 5 minuutjes lopen van metrostation Noorderpark

 

Werken in een flexibele en innovatieve organisatie 
Validators is een onderzoeksbureau gespecialiseerd in communicatie- en merkonderzoek. Het is onze missie om merken door middel van methodes en tools door de ogen van consumenten te laten kijken. Dit geeft consumenten een stem, waardoor we weten hoe we hen effectief kunnen bereiken. Je wordt onderdeel van een jong, gedreven team. We werken flexibel, thuis en op kantoor, en er heerst een gezellige ontwikkel- en leercultuur. Daarnaast is er ook ruimte voor activiteiten als een borrel, quiz of sportief samenzijn.

Heb jij affiniteit met marketing en consumentengedrag en ben je op zoek naar een uitdagende stageplek waar je veel kunt leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer nu en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe stagiair.

Stuur je CV en motivatie naar Martin Leeflang via solliciteren@validators.nl

Maak alvast kennis met het team: