Deze editie van het MIE wordt extra bijzonder. Validators introduceert er een andere way-of-working en een uniek platform dat de samenwerking tussen klant en bureau in het testen en verbeteren van uitingen gaat veranderen. In 2019 is een start gemaakt met deze innovatie, ruim 20.000 ontwikkeluren later is dit het resultaat: eindeloos alles doen!

Met visie op partnership en innovatieve technische snufjes doen Erik Prins en Martin Leeflang deze onthulling. We zouden het fantastisch vinden als jij erbij bent op dinsdag 9 mei om 14.00 uur. Kun je er niet bij zijn op de eerste event dag? Niet getreurd, we praten je op woensdag 10 mei graag bij tijdens onze sessie van 11.15 uur.

Gedurende het event ben je ook van harte welkom in de Validators-lounge en aan onze round tables.*

We hopen je te zien op 9 en 10 mei!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martin.Leeflang@validators.nlĀ 

 

 

 

 

 

*Op beide dagen zullen we een round table hosten: op 9 mei om 14.55 uur, op 10 mei om 14.00 uur. Je kunt je hiervoor inschrijven bij je ticketregistratie. Heb je al een ticket, dan kun je ons ook een mailtje sturen: hallo@validators.nl