Amsterdam, 12 juni 2023

Benoeming Bart Massa tot Managing Director van Validators Insights

Validators, marktonderzoekbureau van het jaar 2015 en 2021, kondigt met trots de benoeming aan van Bart Massa als Managing Director van Validators Insights. In deze rol zal Bart de leiding geven aan het team verantwoordelijk voor consultancy en het uitvoeren van klantprojecten. Validators Insights heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en bestaat momenteel uit een hecht team van 25 getalenteerde professionals. Ze voeren innovatieve projecten uit voor klanten in meer dan dertig landen, gericht op merk-, creatie- en campagne-onderzoek. De benoeming van Bart is een belangrijke stap om de autonomie van Validators Insights verder te vergroten en nauwere samenwerking te bevorderen met de andere business units van Validators, waaronder Innovation (software) en Solutions.

Met een opmerkelijk carrièrepad van stagiair tot Managing Director in elf jaar tijd, is Bart Massa een waar voorbeeld van interne groei bij Validators. Bart is een belangrijke katalysator geweest in Validators’ transformatie van start-up tot een volwassen organisatie met ruim 45 medewerkers. Met helder advies en oog voor een ieders context heeft Bart dikwijls het verschil kunnen maken in lange termijn groei van diverse grote merken. Intern is hij al jaren bewaker van de Validators-cultuur. En door veelvuldig te spreken op grote events en inspiratiesessies, is Bart een van de belangrijkste gezichten van Validators geworden.

Bart Massa “Ik vind het een grote eer! Mijn nieuwe rol als Managing Director stelt mij in staat om nog nauwer betrokken te zijn bij de groei van Validators. Ik kijk ernaar uit om de diensten verder uit te bouwen en de talenten in ons team verder te helpen. Het is een voorrecht om met deze groep talentvolle collega’s te mogen werken. Samen met het team van Validators Insights zullen we ons ambitieuze groeiplan voor de komende jaren realiseren.”

Martin Leeflang (CEO/Founder Validators): “De benoeming van Bart is een logische stap: Bart heeft een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt, en hij blijft zichzelf voortdurend ontplooien. Hij heeft het Validators DNA en draagt dit dagelijks uit aan zijn collega’s. Met zijn bewezen leiderschapskwaliteiten en commercieel talent krijgt Bart nu de belangrijke taak om onze dienstverlening verder uit te bouwen en de vaardigheden van zijn team versterken.”

Meer informatie:
Martin Leeflang
CEO / Founder
06 21 25 34 60
Martin.Leeflang@validators.nl

www.creativetestingplatform.com