Louwman & Parqui heeft na een uitvoerig pitchtraject gekozen voor Validators om de brand salience van verschillende merken te verhogen. Om de communicatie rondom de merken Toyota en Lexus naar een hoger niveau te tillen was Louwman & Parqui op zoek naar een geschikte marktonderzoekpartner.

Validators kondigt met trots aan de pitch voor Louwman & Parqui te hebben gewonnen. Het bureau kijkt ernaar uit om samen te werken met deze importeur van gerenommeerde merken als Toyota en Lexus, en om een succesvol partnership op te bouwen.

Vanuit haar unieke Brand Growth-methode zal Validators merk-, campagne- en creatieonderzoek uitvoeren en koppelen. Data gedreven inzichten en expertise in de automobielsector zullen bijdragen aan het versterken van de positie van de diverse merken van Louwman & Parqui.

Luuk Maes, Head of Marketing Communication bij Louwman & Parqui: “De visie en bevlogenheid van Validators werkt aanstekelijk. Wij kijken ernaar uit om vanuit de inzichten van Validators de merken naar een volgend niveau te brengen.”

Bart Massa, Managing Director van Validators Insights “Het winnen van de pitch voor Louwman & Parqui is een geweldige prestatie voor ons team. We zijn enorm trots en verheugd om met zo’n gerenommeerde organisatie een partnership op te mogen bouwen. De plannen voor de diverse merken spreken ons enorm aan, en wij kunnen de handvatten leveren om de verdere ontwikkeling van de merken vorm te geven.”

Meer informatie:

Bart Massa
Managing Director Validators Insights
06 30 40 42 97
Bart.Massa@validators.nl