Gisteravond won Insights Consultant Cathelijn te Koppele de Data & Insights Award voor Young Talent (eerder bekend als MOAward). De jury roemde Cathelijn onder andere vanwege haar vermogen om voor ieder onderzoek verder te kijken dan de actuele data, door steeds de combinatie te maken met bestaande (externe) data en context duiding.

Een greep uit het lovende juryrapport:

‘Cathelijn is een frisse marktonderzoeker ‘nieuwe stijl’. Ze zit nog geen 5 jaar in het vak, maar is niet meer weg te denken binnen Validators. Door haar achtergrond in neurowetenschappen omarmt ze altijd nieuwe wetenschappelijke methodieken om vraagstukken van klanten op een moderne manier op te lossen. Cathelijn kijkt altijd overstijgend naar synergie tussen onderzoeken, wat ook erkend wordt door haar klanten. Dit zijn niet de minsten: grote merken zoals FrieslandCampina en ANWB zijn enthousiast over haar bijdrage. Ook haar manier van uitkomsten delen is up to date. Geen lange rapporten maar frisse PowerBI dashboards, die volgens STER diepe inzichten geven. Ook buiten Validators laat Cathelijn van zich horen. Ze maakt indruk op de jury door op jonge leeftijd al colleges te verzorgen, onder andere op de Beeckestijn Business School. De jury was onder de indruk van haar creatieve manier van presenteren, zonder daarbij in te boeten op kwaliteit en degelijkheid. De jury roept Cathelijn te Koppele uit tot Insights Professional van het jaar 2023 – Young Talent. Cathelijn is meer dan terecht de winnaar van de Young Talent Award!’

Cathelijn, nogmaals gefeliciteerd!
We zijn trots op je.

Team Validators