Is data helemaal je ding en houd je van data-analyses en dashboards en wil je hierin groeien? Kom ons team versterken!

Bij Validators, een toonaangevend onderzoeksbureau (Marketing Research & Analytics Bureau 2015 en 2021) gespecialiseerd in merk- en communicatie-onderzoek en voorloper in behavioural sciences, zijn we op zoek naar een enthousiaste Junior Reporting Analyst (32-36,40 uur p/w).

 

Werken bij ons team

Samen met je team bedenk je geavanceerde analyses om klantvragen te beantwoorden en dashboards te optimaliseren. Ons team bedienen we een divers klantenbestand, variërend van non-profitorganisaties tot de meest prominente Nederlandse merken! Dit biedt je de kans om een kijkje te nemen bij verschillende organisaties en bedrijven. Ons team is divers, hecht en bestaat uit jonge professionals die elkaar ondersteunen en uitdagen om te groeien.

 

Waarom kiezen voor Validators?

Als Junior Reporting Analyst leer je de fijne kneepjes van het vak. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen tot een expert in het visualiseren van onderzoeksdata. Je krijgt snel verschillende taken en volop gelegenheid om te leren en je eigen ideeën in te brengen. Bovendien werken we in zelfsturende teams, wat betekent dat je een aanzienlijke impact kunt hebben en mee kunt beslissen.  Het is een uitgelezen kans om je vaardigheden te ontwikkelen binnen een stimulerende omgeving.

Bovendien bieden we:

  • Een gezellige werkplek in een hip bedrijfspand.
  • Flexibel werken is de norm. Bij ons heb je de vrijheid om zowel vanuit huis als op kantoor te werken (50/50).
  • Validators groeit snel, waardoor er veel kansen zijn voor jouw professionele ontwikkeling.
  • Geniet van gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke teamuitjes.

 

Wie ben jij?

  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding
  • Affiniteit met onderzoek en dataverwerking
  • Probleemoplossend, secuur en flexibel
  • Ervaring met Microsoft Excel, interesse in codetaal en PowerBI
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Bij voorkeur per direct beschikbaar (overleg over startdatum mogelijk)

 

Solliciteren

Wil jij je carrière starten als Junior Reporting Analyst? Stuur je motivatie naar Sara Vermeulen via solliciteren@validators.nl.

 

Nieuwsgierig? Laat van je horen!

 

Over Validators

Wij zijn in 2015 en 2021 uitgeroepen tot marktonderzoekbureau van het jaar en zijn één van de snelst groeiende bureaus van Nederland. Ons team loopt over van ambitie en we werken met de nieuwste tools en technieken op het gebied van neuromarketing en merk-en communicatieonderzoek. Dit doen wij voor mooie merken zoals Albert Heijn, DPC, TUI, Volkswagen, de Hartstichting en ANWB. We werken voor de top 200 adverteerders, zowel in Nederland als ver daarbuiten.

Heb je interesse? Stuur dan je CV en motivatie naar Bart Massa: bart.massa@validators.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.