MIE 2024

Tijdens de MIE 2024  in de Jaarbeurs Utrecht presenteren wij op 13 & 14 maart, in de Ipsos I&O-zaal, tussen 11:15 – 12:00 waar wij een revolutionair product zullen gaan onthullen dat de spelregels van marketing herdefinieert.

Stel je voor dat je real time inzicht hebt in de strategieën van je concurrenten. Het kan met ons nieuwste multi-layer AI-toepassing. Ontdek de kracht van kennis waarmee transparant wordt hoe concurrenten marktaandeel winnen. Het luidt een nieuw tijdperk in van competitieve intelligentie met data, en dat het je marktaandeel laat groeien. 

 The Art of Marketing zal nooit meer hetzelfde zijn. Om dat alles kracht bij te zetten hebben wij voor de lancering van dit nieuwe product een verhullende promo gemaakt die gebaseerd is op de oude wijsheden van de historische strijder Sun Tzu.

 Wil je meer informatie? Neem dan contact op met:

Bart Massa
Managing Director Validators Insights
06 30 40 42 97
Bart.Massa@validators.nl