Wie zijn wij:

Wij zijn een innovatieve speler in data analytics en marktonderzoek die met geavanceerde methodes de positie van merken en het effect van communicatie in het hoofd van consumenten meetbaar maakt. Daarvoor hebben we banden met universiteiten en werken we voor klanten zoals ANWB, Pon Automotive, Albert Heijn en Menzis. In 2015 & 2021 is Validators door klanten en vakjury uitgeroepen tot het beste bureau van Nederland en in ons vakgebied staan we bekend als het meest toonaangevende innovatiebureau. De methodes zijn ontwikkeld als SaaS-applicaties en vanaf 2021 zijn we gestart met de verkoop aan klanten. In 2023 hebben we het eigen SaaS-label geïntroduceerd als internationaal marketing- en salesplatform. Onze technologie vormt een stevige basis voor de ontwikkeling van cutting-edge AI-methodes die onze klanten meer inzicht geven in de effectiviteit van hun marketingstrategieën. Onze ambitie is om wereldwijd snel te groeien en daarom zoeken wij een getalenteerde Business Developer die onze researchsoftware wereldwijd op de kaart weet te zetten.

Functieomschrijving:

Als Business Developer ben je verantwoordelijk voor het positioneren van onze SaaS-oplossingen in de markt. Je speelt een cruciale rol in het uitbouwen van strategische relaties met klanten over de hele wereld. Je wordt onderdeel van een zelflerende organisatie die gedreven wordt door innovatie en excellence. Deze functie biedt ook de mogelijkheid om de leiding te nemen als teamlead, voor iemand die al beschikt over sterke leiderschapskwaliteiten. 

Wat ga je doen / Verantwoordelijkheden:

– Sales van SaaS diensten aan (internationale) klanten
– Ontwikkeling van sales, marketing en partnerstrategieën
– Identificeren van product marktcombinaties voor Saas-diensten
– Verkoop aan potentiële klanten wereldwijd
– Commercieel uitbouwen van klantrelaties
– Actief deelnemen aan internationale evenementen en conferenties
– Begrijpen van klantbehoeften en deze vertalen naar betere Saas diensten
– Afhankelijk van je ervaring groei naar Lead rol in het Saas-team

Wie ben jij?/Vereisten:

– Minimaal 3 jaar ervaring in de sales van SaaS-oplossingen
– Affiniteit met data analytics, marketing, reclame en media
– Uitstekende communicatie- en onderhandelingsvaardigheden
– Bewezen ervaring in rol behalen van verkoopdoelen en het opbouwen van klantrelaties
– Vloeiend in Engels, extra talen zijn een pluspunt
– Kennis in de media en reclamewereld is een pré

Wat bieden wij:

– Ondernemende rol waarin je een eigen autonome team bouwt aan de toekomst van research technologie & SaaS
– Uitstekend salaris met een performance component
– Flexibel werken is de norm met thuiswerk regeling
– Winstdeling regeling en deelname aan aandelenplan

Is deze baan perfect voor jou en zouden we met jou kennis moeten maken?
Stuur dan snel je CV en motivatie naar Karen Veerman: solliciteren@validators.nl