Creative Testing Platform

Validators biedt platform waarmee iedereen creaties kan testen

Hallo,

Wat leuk dat je geinteresseerd bent in onze software en tooling. Sinds enige tijd bieden we onze software inderdaad ook aan voor merken, onderzoeksbureaus, mediabureaus, politieke partijen, reclamemakers en onderwijsinstellingen. En eigenlijk aan iedereen. Zodat geen partij ter wereld nog ineffectieve communicatie hoeft te hebben met zijn of haar ontvangers. We hebben onze tools en software  ondergebracht bij ons nieuwe label: Creative Testing Platform.

Creative Testing Platform biedt eindeloze mogelijkheden voor het testen van creaties, met de ondersteuning van experts. Creative Testing Platform bestaat uit zes unieke tools die aan iedereen beschikbaar worden gesteld. Marktonderzoek ondergaat een belangrijke transitie waarbij de verhoudingen tussen klanten en bureaus meer fluïde worden. Met Creative Testing Platform sluit Validators nu aan bij de nieuwe behoeften in de markt.

Eindeloze mogelijkheden in testen, is winst voor iedereen
In 2018 is er een start gemaakt met deze innovatie, ruim 20.000 ontwikkeluren later is dit het resultaat: eindeloos alles doen! Het Creative Testing Platform stelt gebruikers in staat om met de vijf verschillende tools alle mogelijke varianten in communicatie te testen. Experts helpen de gebruikers bij de juiste keuzes in het opzetten van de test. Tegen een vast bedrag per maand kunnen gebruikers eindeloos testen. Ook met een beperkt budget of een iets te strakke deadline wordt het testen van een creatie nu wel mogelijk.

Wetenschappelijk gevalideerd
Alle tools zijn wetenschappelijk gevalideerd en worden ook door Validators zelf in projecten gebruikt. In de komende maanden zal het platform meerdere innovaties ondergaan en komen nog meer methodes ter beschikking, zo ook het op het MIE gepresenteerde Voice Analytics. 

Martin Leeflang, CEO Validators: ‘Sinds 2018 zijn Erik Prins en ik druk bezig om alle tools die we in huis ontwikkeld hebben ook voor derden toegankelijk te maken. Inmiddels maken verschillende internationale bureaus, merken en onderwijsinstellingen gebruik van het platform. We kijken erg uit naar de kansen die op deze manier ontstaan om nog duurzamere partnerships te bouwen met onze klanten.’

Ervaar nu zelf wat Creative Testing Platform voor je kan betekenen.

Of neem vrijblijven contact op met Pau:

Pau Mitjà Gilabert

Pau Mitjà Gilabert

Business Consultant