Innovatie

Custom made
Innovatie is onze motor. Daarom hebben we een Innovation Lab met ons eigen ontwikkelteam. Validators ontstond uit de behoefte om voor elk merk- en communicatieprobleem een ​​passende oplossing te bieden. Elke klant heeft zijn eigen specifieke vragen, we hebben een toegewijd team met passende oplossingen. Ze werken dagelijks aan innovaties en oplossingen op maat. Heb je een ander probleem of wil je verder kijken dan de gebaande paden, dan denken wij graag met je mee.

Wetenschap en marktonderzoek gaan hand in hand
We hebben een gesponsorde PhD-plaats bij VU Amsterdam en samen zijn we het Institute for Brand Analytics gestart. Dit programma loopt ten minste tot 2022.

Om te innoveren vanuit de wetenschap, werken we nauw samen met universiteiten in Berlijn, Barcelona, ​​Utrecht en Amsterdam. De afgelopen jaren hebben we verschillende softwaretools ontwikkeld die complexe vraagstukken pragmatisch meetbaar maken, zoals:

-Implicit Response Tools (IAT)
-Emotie meten in RTV en online video (Valueflow 2.0)
-Eyecoding – online simulatie van kijkgedrag
-Communicatie-analyse – Marketing gemengde modellering media-effectiviteit
-Modellering van marktposities op basis van Category Entry Points (CEP’s)
-EmotionFlow –  Het meten emotie op basis van gezichtsuitdrukking, een combinatie van facial coding met A.I.
-Eyetracking

Complexe vraagstukken vereisen een innovatieve aanpak
Of je nu op zoek bent naar innovatie in shopperonderzoek, impliciete associatietests of merkonderzoek, we denken graag met je mee. Validators is een sterke adviespartner. Onze klanten en hun behoeften zijn het startpunt voor innovatie. We staan ​​open voor elk probleem en bedenken altijd een oplossing. Samen vormen we een fundament voor het onderzoek van de toekomst.

Erik Prins

Erik Prins

Managing Partner

020 -716 3775

Erik.Prins@validators.nl