Validators met Astrid Lubeck in de finale van de young ESOMAR Society Pitch Competition

Eén van de grootste congressen ter wereld over datagedreven onderzoek en innovatie vindt dit jaar plaats in Amsterdam: Het ESOMAR congress. Dit jaar staat Astrid Lubeck namens Validators op het podium tijdens de young ESOMAR Society Pitch competition! Uit de vele inzendingen is de pitch van Astrid Lubeck geselecteerd als één van de 10 finalisten.

#visionary – impliciet testen als tool effectonderzoek
Het onderwerp van de pitchwedstrijd dit jaar is #visionary, waarmee ESOMAR de jonge onderzoekers uitdaagt om met een vernieuwende, verrassende blik naar de onderzoekswereld te kijken. Astrid heeft tijdens haar PhD veel geleerd over gedragsmatig onderzoek en zal haar visie op het congres uitdragen. Ze doet dit door te pitchen over het belang van goed impliciet onderzoek. Dat mensen onbewust beïnvloed worden is eeuwenoude kennis, maar de kunst is om deze kennis om te zetten naar relevant en valide praktijkgericht communicatie-onderzoek. Hierdoor kunnen bedrijven hun communicatie, merk en campagnes effectiever in zetten.

Onze visie op goed impliciet testen
Astrid Lubeck zal op de bühne haar visie over het belang van impliciet testen promoten, maar ook de voorzichtigheid waarmee de technieken moeten worden ingezet om deze testen correct uit te voeren.

Astrid Lubeck

Astrid Lubeck

Research Consultant

Het ESOMAR congress vindt plaats op 10-13 september in Amsterdam.

Kom ook langs en laat Astrid Lubeck je overtuigen van de visie van Validators over impliciet testen!