Shopper onderzoek als stevig fundament voor jouw marketingbeslissingen 

Consumenten beslissen in een splitsecond voor het schap welke producten zij gaan kopen. Het overgrote deel van ons shopgedrag wordt gestuurd door onbewuste prikkels. Onze jarenlange ervaring in het meten van onbewust consumentengedrag zorgt ervoor dat wij voor alle shopping vraagstukken een passende oplossing bieden.

Wij helpen je om in het designproces de juiste keuzes te maken en de best presterende verpakking te ontwikkelen. Het meten van stopping power en de vindbaarheid van verpakkingen staat hier veelal in centraal. Dit alles met online onderzoek wat zorgt voor zeer valide inzichten.

Wij geven je inzicht in het onbewuste aankoopproces en advies over hoe je het gedrag van shoppers kunt beïnvloeden. Zodat jíj uiteindelijk je sales kunt verhogen.

Wat is het doel van je onderzoek?

Wij kennen de wijze waarop consumenten shoppen als geen ander. Voor ieder vraagstuk rondom verpakkingen, schappen, instore materiaal of andere vragen omtrent shopgedrag bieden wij een passende oplossing.

Graag een keer sparren over jouw vraagstuk, neem contact met ons op!

Bart Massa

Bart Massa

Managing Director

Validators en strategische designpartner Mountain komen nu met een nieuwe wijze van onderzoek voor de ontwikkeling van merkidentiteiten en verpakkingsconcepten in FMCG en retail. Door data over (onbewust) consumentengedrag en design slim te combineren, zijn we samen een sterke adviespartner voor al je retail en verpakkingsvraagstukken.